понеділок, 4 жовтня 2021 р.

План наукового гуртка «Методологія наукової творчості» 2021/2022 навчальний рік

Жовтень 2021 Тема засідання гуртка: Обговорення плану роботи на рік

Листопад 2021. Тема засідання гуртка: Як знайти нову ідею для статті. Попереднє обговорення доповідей, з якими члени гуртка мають намір виступити на конференції (у разі наявності)

Грудень 2021. Тема засідання гуртка: Як використовувати методи евристики в науковій роботі. Попереднє обговорення доповідей, з якими члени гуртка мають намір виступити на конференції (у разі наявності)

Березень 2022. Тема засідання гуртка: Як подолати інерційність мислення в науковій роботі. Попереднє обговорення доповідей, з якими члени гуртка мають намір виступити на конференції (у разі наявності)

Квітень 2022. Тема засідання гуртка: Як відрізнити науковий підхід від псевдонаукового. Попереднє обговорення доповідей, з якими члени гуртка мають намір виступити на конференції (у разі наявності)

Травень 2022. Тема засідання гуртка: Підбивання підсумків роботи гуртка за рік. Обговорення наукових напрацювань членів гуртка. Попереднє обговорення доповідей, з якими члени гуртка мають намір виступити на конференції (у разі наявності)

Позачергове засідання гуртка. Планується провести одне засідання гуртка за три тижні до початку студентської наукової конференції з метою попереднього обговорення ідей на конференцію.

Консультація з питань наукової творчості – протягом року.

Інформація про засідання гуртка і результати роботи будуть розміщуватися на сайті: https://gurtoklnau.blogspot.com